Lantliga & Klassiska kök i Göteborg

Säveköket

Med hjälp av alla våra olika designer av lantliga och klassiska kök från Säveköket, kan vi erbjuda en mängd olika lantkök.

 

Hos oss på Göteborgs Interiörkök hittar du lantliga kök med köksö, lantliga kök med en lite mer modern touch, kök med pärlspont och även lantkök för dig som kanske har lite mindre utrymme, då kök med en lantlig stil oftast förknippas med större kök.

 

Vi hjälper dig med allt från att hitta rätt typ av lantkök för just er bostad, färg på köket och montering.

 

Att byta kök kan verka krångligt och svårt, men när du väljer att byta kök genom oss får du inte bara skåp, bänkskivor och allt annat material du behöver. Du får dessutom vår personliga service och vårt gedigna kunnande med på köpet!

 

Med vår specialkompetens och kvalitet blir det enkelt för dig att byta till ett lantligt eller mer klassiskt kök!

KöksFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNR & E-Post SÅ återkommer vi INOM KORT.

Ibland har vi många i vår köksutställning och har svårt att svara, lämna ditt mobilnr och mail så återkommer vi så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ingen fil vald

Telefon

Mikael: 0707-15 39 10

Calle: 0707-41 16 37

 

Adress

Asmundtorpsvägen 5

417 46 Göteborg

Öppettider

Mån - Tis 10:00 - 16:00

Ons-Tors: 10:00 - 18:00
Fre 10:00 - 16:00

Lör - Sön: Stängt

Göteborgs Interiörkök AB - Org.nr: 556573-7045

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Interiörkök AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Interiörkök AB.