Lantliga & Klassiska kök i Göteborg

Säveköket

Med hjälp av alla våra olika designer av lantliga och klassiska kök från Säveköket, kan vi erbjuda en mängd olika lantkök.

 

Hos oss på Göteborgs Interiörkök hittar du lantliga kök med köksö, lantliga kök med en lite mer modern touch, kök med pärlspont och även lantkök för dig som kanske har lite mindre utrymme, då kök med en lantlig stil oftast förknippas med större kök.

 

Vi hjälper dig med allt från att hitta rätt typ av lantkök för just er bostad, färg på köket och montering.

 

Att byta kök kan verka krångligt och svårt, men när du väljer att byta kök genom oss får du inte bara skåp, bänkskivor och allt annat material du behöver. Du får dessutom vår personliga service och vårt gedigna kunnande med på köpet!

 

Med vår specialkompetens och kvalitet blir det enkelt för dig att byta till ett lantligt eller mer klassiskt kök!

Vanliga frågor och svar

Vad är det som gör era lantliga kök unika i Göteborg?

Det som gör våra lantliga kök unika är vår specialkompetens och kvalitet. Vi erbjuder allt från kök med en modern touch till gammaldags köksinredning. Dessutom får du vår personliga service och gedigna kunnande med på köpet!

 

Kan jag få lantlig inredning i ett mindre kök?

Absolut! Vi har lantkök som passar även för dig med mindre utrymme. Ett gammalt lantkök behöver inte alltid vara stort för att vara charmigt och funktionellt.

 

Vilken typ av lantkök inspiration kan jag förvänta mig hos er?

Hos oss hittar du en mängd olika stilar, från kök i gammal stil med pärlspont till moderna varianter. Vi har all den inspiration kök lantligt du kan tänka dig!

 

Erbjuder ni gammaldags köksinredning?

Ja, vi har ett brett utbud av gammaldags köksinredning. Om du är ute efter ett kök i gammal stil, har vi definitivt något som passar dina behov.

 

Hur går processen till om jag vill ha ett gammeldags kök?

Processen är enkel och smidig. Vi hjälper dig med allt från att hitta rätt typ av lantkök för just din bostad, till färgval och montering. Det har aldrig varit enklare att få ett gammeldags kök!

 

KöksFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNR & E-Post SÅ återkommer vi INOM KORT.

Ibland har vi många i vår köksutställning och har svårt att svara, lämna ditt mobilnr och mail så återkommer vi så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Göteborgs Interiörkök AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.