Stort utbud av kök i Göteborg

Vi erbjuder moderna, klassiska och lantliga kök i Göteborg

Säveköket - Svensktillverkade kvalitetskök

Välkommen till vår köksutställning på 200 m² i Göteborg för att hitta ditt nästa kök

Köp ett klassiskt eller lantligt kök hos Göteborgs Interiörkök i Göteborg.

Klassiska & Lantliga Kök

Bygg ditt nya lantliga drömkök hos Säveköket. Planera ihop med oss - vi verkställer! Boka en kostnadsfri köksplanering hos en av våra köksinredare nu

Köp ett modernt kök hos Göteborgs Interiörkök i Göteborg.

Moderna kök

Moderna kökslösningar specialanpassade för dig. Ring oss idag för mer info! Genuint och genomtänkt. Personlig rådgivning. Vi hjälper dig hela vägen.

Byt kök - till högsta kvalitet

Vårt breda sortiment av nya kök gör att du som skall byta kök, kan kombinera i det oändliga.
Om dina befintliga skåp är bra, kan vi även hjälpa er att förändra det i mindre skala. Nya, måttanpassade luckor, kan göra stor skillnad på ditt kök.
Kontakta oss för mer information.

I våra lokaler i Säve, Göteborg finner du inspiration till ditt kök och du kan se prov på flera olika svenska kvalitetskök. Allt för att underlätta ditt val när du bestämt dig för att byta ut ditt befintliga kök till ett nytt.
Vår utställning innehåller det innovativa och det personliga Länghemsköket. Med vår specialkompetens och kvalitet blir det enkelt för dig att byta kök!

Vi ger er kök med design, funktion, kvalité och nyheter

Välkommen till GBG:s interiörkök, vi har över 40 års erfarenhet som köksleverantör och att skapa nya kök.
För oss är det viktigt att ni som kund känner att ni får den service och kvalité som vi står för.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor kring kök

Vi hjälper dig att byta kök

Göteborgs Interiörkök AB etablerades 1983. Med över 40 år i branschen kan vi intyga er om att vi kan kök som ingen annan. Att byta ut ditt befintliga kök mot ett nytt kök kan verka krångligt och svårt, men när du väljer att byta kök genom oss får du inte bara skåp, bänkskivor och allt annat material du behöver. Du får dessutom vår personliga service och vårt gedigna kunnande!

När du bestämt dig för att byta ut ditt gamla kök erbjuder vi professionell rådgivning - från idé till färdigt kök! Våra hantverkare hjälper dig med en helhetslösning, utan kompromisser. Vi har den kunskap som krävs när det gäller högkvalitativa kök i Göteborg med omnejd.

KöksFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNR & E-Post SÅ återkommer vi INOM KORT.

Ibland har vi många i vår köksutställning och har svårt att svara, lämna ditt mobilnr och mail så återkommer vi så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Göteborgs Interiörkök AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.