Din köksleverantör | Est 1983

Ni hittar oss i Göteborg, välkommen förbi om ni har några frågor eller funderingar.

Om Göteborgs Interiörkök

Vi på Göteborgs Interiörkök har lång erfarenhet av att leverera och montera kök av högsta kvalitet. Vi jobbar både mot företag och privatpersoner. Med över 40 års erfarenhet kan du vara säker på att vi tillsammans hittar ditt kvalitetskök hos oss.

 

Vi har ända sedan start haft som mål att leverera bra kök som alltid är över förväntan och att vi ska vara det seriösa valet av köksleverantör i branchen. Detta har resulterat i många nöjda kunder och hög kreditvärdighet.

 

När du anlitar oss är vi med från start till mål. Vi hjälper dig med allt från planering av köket till montering. Vi utgår från dina behov och önskemål när vi börjar rita upp köket. Att det blir rätt för dig är alltid det viktigaste, men vi kommer gärna med tips och ideér på vad som brukar fungera bäst. När vi har satt design och funktion återstår bara montering och eventuellt förarbete. 

 

Varmt välkommen till vår utsällning på 200 m2, här kan du se förslag på kök och design. 

KöksFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNR & E-Post SÅ återkommer vi INOM KORT.

Ibland har vi många i vår köksutställning och har svårt att svara, lämna ditt mobilnr och mail så återkommer vi såsnart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Göteborgs Interiörkök AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.