Nytt kök och köksrenovering Göteborg

Vi hjälper till att renovera kök. Vi utför allt, från ritning till montering.
Få nya köksluckor och köksskåp eller använd de du har, vi anpassar köksrenoveringen helt efter dina önskemål och behov. Vår erfarna personal och hantverkare ser till att processen kring er köksrenovering går smidigt och effektivt så att du kan börja njuta av ditt nya kök så snart som möjligt. Kontakta oss för mer information eller för att boka in ett möte.
Låt oss förverkliga ditt drömkök i Göteborg!

Vi hjälper dig med köksrenovering i Göteborg och byta ditt gamla kök mot ett nytt kök

Göteborgs Interiörkök AB etablerades 1983. Med över 40 års erfarenhet i branschen av att byta kök och renovera kök för att skapa ett nytt kök kan vi intyga er om att vi kan kök som ingen annan.

 

Att byta kök kan verka krångligt och svårt, men när du väljer att byta kök genom oss får du inte bara skåp, köksluckor, bänkskivor och allt annat material du behöver för ditt nya kök. Du får dessutom vår personliga service och vårt gedigna kunnande!

När du bestämt dig för att byta ut ditt gamla kök till ett nytt kök erbjuder vi professionell rådgivning - från idé till färdigt kök! Våra hantverkare hjälper dig med en helhetslösning, utan kompromisser. Vi har den kunskap som krävs när det gäller högkvalitativa kök i Göteborg med omnejd.

Vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med slutresultatet av ert nya kök. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka ett möte. Vi hjälper er hela vägen i er köksrenovering.

Byt till ett nytt kök av högsta kvalitet

Vårt breda sortiment gör att du som skall byta kök, kan kombinera i det oändliga. Om dina befintliga skåp är bra, kan vi även hjälpa er att förändra det i mindre skala. Nya, måttanpassade luckor, kan göra stor skillnad. Kontakta oss för mer information.

I våra lokaler i Säve finner du inspiration till ditt kök och du kan se prov på flera olika svenska kvalitetskök. Allt för att underlätta ditt val när du bestämt dig för att byta kök. Vår utställning innehåller det innovativa och det personliga Länghemsköket.

 

Renovera kök är något vi gjort i över 40 år

Med vår specialkompetens, kvalitet och så många år inom köksbranschen gör vi det enkelt för dig att renovera ert kök och byta köket mot ett nytt fräscht kök som passar er och uppfyller era önskemål och behov!

Intresserad av ett nytt kök?

Dags för ett nytt kök och du har vägarna förbi vår köksutställning är det bara att komma in och inspireras och se vad vi skulle kunna erbjuda er inför kommande köksrenovering. Du hittar oss på Asmundtorpsvägen 5 i Göteborg.

Annars går det bra att skicka en förfrågan här via formuläret så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Göteborgs Interiörkök AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.