Inredning och inspiration för liv i hemmets hjärta – Köket

Det finns en hel del att tänka på när du ska planera ditt nya kök och välja köksinredning. Så skönt att det i Göteborg finns någon som har koll och tar hand om helheten. Att byta kök ska vara roligt, inte komplicerat. Det är åtminstone vad vi på Göteborgs Interiörkök tycker.

Kontakta oss

Från tillverkning till monterat kök på 4 veckor!

Göteborgs Interiörkök tillverkar och monterar måttanpassade köksluckor och lådor till hyreslägenheter för fastighetsbolag.

Kontakta oss

Köksinspiration och interiör av hög kvalitet i Göteborg

För att en köksrenovering ska gå som planerat är det viktigt att högkvalitativa material används. Det i sin tur förutsätter välkända leverantörer med lång erfarenhet av att renovera kök. Här nedan ser du de leverantörer som vi på Gikab i Göteborg samarbetar med inom bl.a. vitvaror och diskbänkar.
Du kan därmed vända dig till oss för att hämta köksinspiration till dina framtida köksluckor och köksskåp och alltid kunna räkna med att endast få högkvalitativa produkter i ditt kök!

Nyheter

Vi har ändrade öppettider under julen. Du hittar all information här!

Läs mer
  • Bosch är en av de leverantörerna vi använder oss av när vi renoverar, byter ut och bygger nya kök i Göteborg
  • Gaggenau är en av de leverantörerna vi använder oss av när vi renoverar, byter ut och bygger nya kök i Göteborg
  • Ilve är en av de leverantörerna vi använder oss av när vi renoverar, byter ut och bygger nya kök i Göteborg
  • Miele är en av de leverantörerna vi använder oss av när vi renoverar, byter ut och bygger nya kök i Göteborg
  • Siemens är en av de leverantörerna vi använder oss av när vi renoverar, byter ut och bygger nya kök i Göteborg
  • Witt är en av de leverantörerna vi använder oss av när vi renoverar, byter ut och bygger nya kök i Göteborg

Lång erfarenhet – hög service

Det är du som bestämmer hur omfattande köksrenoveringen ska vara. Byt ut hela köksinredningen eller endast skåpluckorna, vi kan till och med se till att förändra dina befintliga skåp om du så vill. Med lång erfarenhet och hög servicegrad är vi den leverantör du kan lita på.

Från ritning till montering!

Få svensk köksinteriör av hög kvalitet. Vi är med hela vägen, från ritning till färdigt kök, och vi monterar allt på en och samma dag. Om du vill ha en seriös leverantör där du får det bästa köket för pengarna är vi det självklara valet. Ring oss på 031-96 00 91 eller kom förbi.

Byt kök och finn inspiration

Ett välinrett kök ska ge inspiration, inte bara till matlagning, utan också till trevligt umgänge. Vi bjuder på inspiration och kunskaper inom köksinredning. Har du vägarna förbi Göteborg?

Inred ditt kök för inspiration & trivsel med hjälp av Göteborgs Interiörkök – din leverantör av kvalitetskök. Dina drömmars kök kan bli verklighet snabbare och smidigare än du tror! Kontakta oss på telefon 031-96 00 91 eller e-post info@gikab.com så hjälper vi dig!

Vi hjälper dig välja rätt

Vill du helt byta kök, eller göra mindre förändringar för att ge ett lyft åt ditt kök? Oavsett vilket så ska du känna dig trygg i att vi finns med hela vägen. Vi står för kompletta leveranser enligt tidsplan.

 

KöksFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi många i vår köksutställning och svårt att svara, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Göteborgs Interiörkök AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.