Moderna kök Göteborg

Ett modernt kök från Säveköket

Vårt breda sortiment av moderna kök från Säveköket gör att du som skall byta kök, kan kombinera i det oändliga.
Om dina befintliga skåp är bra, kan vi även hjälpa er att förändra det i mindre skala. Nya, måttanpassade luckor, kan göra stor skillnad. Kontakta oss för mer information.

 

Med vår specialkompetens och kvalitet blir det enkelt för dig att byta kök!

 

Vad är moderna kök?

 

Moderna kök är en stil som har blivit alltmer populär under de senaste åren. Detta beror på att moderna kök ger en ren, minimalistisk och stilren känsla som många söker efter i sina hem. Moderna kök har ofta släta ytor, enkelhet i designen och användning av innovativa material. Dessa kök är designade för att vara praktiska, effektiva och lätta att rengöra.

 

Vad är fördelar med moderna kök?

 

En av de största fördelarna med moderna kök är att de är mycket lättare att rengöra och underhålla än äldre köksstilar. De släta ytorna och minimala designen gör det svårt för smuts och bakterier att fastna, vilket gör det enklare att hålla köket rent och hygieniskt. Moderna kök har ofta också större förvaringsutrymmen och smarta lösningar för att organisera köksredskap och livsmedel.

 

En annan fördel med moderna kök är att de är mycket mer energieffektiva än äldre köksstilar. Moderna köksapparater är utformade för att vara energisnåla och minska elkostnaderna, vilket också bidrar till att minska din klimatpåverkan.

 

Varför ska man välja moderna kök?

 

Att välja ett modernt kök är ett smart val av flera anledningar. Förutom de praktiska fördelarna och den energieffektiva teknologin ger moderna kök också ett estetiskt värde till ditt hem. De rena och stilrena linjerna ger ett modernt och eleganta utseende, som är svårt att motstå.

 

Med ett modernt kök kan du också öka värdet på ditt hem. Eftersom moderna kök är eftertraktade av köpare och potentiella köpare, kan de också ge en avkastning på din investering om du bestämmer dig för att sälja ditt hem i framtiden.

 

Att ha ett modernt kök ger inte bara ett praktiskt och funktionellt utrymme för matlagning och matförvaring, utan också ett estetiskt värde till ditt hem. De är energieffektiva, lätta att rengöra och ger ett modernt och stilrent utseende som många människor söker efter. Med alla fördelar som moderna kök har att erbjuda, är det lätt att se varför de är en populär köksstil.

KöksFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNR & E-Post SÅ återkommer vi INOM KORT.

Ibland har vi många i vår köksutställning och har svårt att svara, lämna ditt mobilnr och mail så återkommer vi så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ingen fil vald

Telefon

Mikael: 0707-15 39 10

Calle: 0707-41 16 37

 

Adress

Asmundtorpsvägen 5

417 46 Göteborg

Öppettider

Mån - Tis 10:00 - 16:00

Ons-Tors: 10:00 - 18:00
Fre 10:00 - 16:00

Lör - Sön: Stängt

Göteborgs Interiörkök AB - Org.nr: 556573-7045

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Interiörkök AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Interiörkök AB.