Nya köksluckor Göteborg

Byt ut dina köksluckor och köksskåp eller använd de du har. Vi anpassar köksrenoveringen helt efter dina önskemål och behov. Vi utför allt, från ritning till montering.

Nya köksluckor – ger ditt kök ett lyft

Nytt kök med utbytesluckor. Vårt breda sortiment gör att du som ska byta kökluckor kan kombinera i det oändliga. Om dina befintliga skåp är bra kan vi även hjälpa er med att förändra dem i mindre skala. Nya, måttanpassade luckor kan göra stor skillnad. Kontakta oss för mer information. Vi har ett stort sortiment och alla kulörer du kan tänka dig!

När de nya köksluckorna monterats i ditt kök kommer du få uppleva hur rummets karaktär helt förändras. Nya köksluckor kan på helt egen hand upplevas som en renovering. Oavsett om de nya luckorna är en del av en totalrenovering, eller en mindre uppfräschning, kommer du lägga märke till att kvalitet inte bara består av utseende. Det känns också!

Kom och låt oss hjälpa dig att välja ut nya köksluckor redan idag! Vi är en kvalitetsleverantör av kök i Göteborg och tummar inte på vare sig form eller funktion.

Utbytesluckor från egen fabrik

Göteborgs Interiörkök AB etablerades 1983. Med över 40 år i branschen kan vi intyga er om att vi kan kök som ingen annan.

Att byta kök kan verka krångligt och svårt, men när du väljer att byta kök genom oss får du inte bara skåp, bänkskivor och allt annat material du behöver. Du får dessutom vår personliga service och vårt gedigna kunnande!

När du bestämt dig för att byta ut ditt gamla kök erbjuder vi professionell rådgivning - från idé till färdigt kök! Våra hantverkare hjälper dig med en helhetslösning, utan kompromisser. Vi har den kunskap som krävs när det gäller högkvalitativa kök i Göteborg med omnejd.

Byt till köksluckor av högsta kvalitet

Vårt breda sortiment gör att du som skall byta kök, kan kombinera i det oändliga. Om dina befintliga skåp är bra, kan vi även hjälpa er att förändra det i mindre skala. Nya, måttanpassade luckor, kan göra stor skillnad. Kontakta oss för mer information.

I våra lokaler i Säve finner du inspiration till ditt kök och du kan se prov på flera olika svenska kvalitetskök. Allt för att underlätta ditt val när du bestämt dig för att byta kök. Vår utställning innehåller det innovativa och det personliga Länghemsköket.

Med vår specialkompetens och kvalitet blir det enkelt för dig att byta kök!

Intresserad av våra köksluckor?

Har du vägarna förbi är det bara att komma in, du hittar oss på Asmundtorpsvägen 5 i Göteborg. Annars går det bra att skicka en förfrågan här så återkommer vi till dig.

Ingen fil vald

Telefon

Mikael: 0707-15 39 10

Calle: 0707-41 16 37

 

Adress

Asmundtorpsvägen 5

417 46 Göteborg

Öppettider

Mån - Tis 10:00 - 16:00

Ons-Tors: 10:00 - 18:00
Fre 10:00 - 16:00

Lör - Sön: Stängt

Göteborgs Interiörkök AB - Org.nr: 556573-7045

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göteborgs Interiörkök AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göteborgs Interiörkök AB.