Köksrenovering och köksbyte fastigheter och uthyrningsstugor

Vi kan hjälpa dig hela vägen från förbesiktning, montering av köket till installationen av vatten, avlopp och el. Våra underentreprenörer är väl inarbetade och pålitliga. Löpande avtal och utbyten enligt överenskommen standard.

Köksrenovering och köksbyte i fastighet, hotel & stugor

Måttanpassade köksstommar till fastigheter. Det ingår många delbeslut när det är dags att göra om ett kök. Vi gör en grundlig förbesiktning, som utförs av erfarna medarbetare. Därefter skräddarsys en lösning för just din fastighet, där vi väger in dina önskemål om placering av vitvaror, häll, fläkt, vatten, eluttag och allt däremellan. Funktion och design ska harmoniera och ett tränat öga från oss kan tillgodose dessa önskemål. Våra underentreprenörer är väl inarbetade och pålitliga.

 

Vägen till färdigt kök har olika delar och vi kan hjälpa dig hela vägen

 

Förbesiktning
För att säkerställa att det kommer att fungera så som du tänkt dig i ditt nya kök, är det viktigt att se över befintlig yta, mäta och titta på placering av vatten och avlopp, el, fläktuttag m.m.

 

Montering och installation
Montering och installation av exempelvis skåp, ben, socklar och bänkskivor.

 

Installation av vatten och avlopp

 

Inkoppling av blandare och diskmaskin etc.

 

Installation av el
Till exempel belysning och vitvaror.

Köksrenovering fastighet

Våra pålitliga och engagerade medarbetare koordinerar alla insatser från olika hantverkare. Alla yrkesgrupper som du normalt vore tvungen att samordna på egen hand – plattsättare, målare, snickare golvläggare o.s.v. – tar vi hand om så att du själv kan fokusera på helheten. Våra medarbetare och samarbetspartners är alla specialister inom sitt område och de lämnar inte något åt slumpen.

Egen kökstillverkning - högsta kvalitet

Vi på GIKAB tillverkar både måttanpassade utbytesluckor och måttanpassade kompletta kök som passar alla olika kök.

Eftersom vi tillverkar luckor och stommar själva i egna fabriken i Säve utanför Göteborg kan vi erbjuda allt från 
måttanpassade utbytesluckor till kompletta kök till ett av marknadens bästa priser.

 

Välkommen att kontakta oss för ett besök!

Intresserad av våra fastighetsavtal?

Har du vägarna förbi är det bara att komma in, du hittar oss på Asmundtorpsvägen 5 i Göteborg. Annars går det bra att skicka en förfrågan här så återkommer vi till dig.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Göteborgs Interiörkök AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.