Vi hjälper dig att byta kök

Göteborgs Interiörkök AB etablerades 1983. Med över 30 år i branschen kan vi intyga er om att vi kan kök som ingen annan.

Att byta kök kan verka krångligt och svårt, men när du väljer att byta kök genom oss får du inte bara skåp, bänkskivor och allt annat material du behöver. Du får dessutom vår personliga service och vårt gedigna kunnande!

När du bestämt dig för att byta ut ditt gamla kök erbjuder vi professionell rådgivning - från idé till färdigt kök! Våra hantverkare hjälper dig med en helhetslösning, utan kompromisser. Vi har den kunskap som krävs när det gäller högkvalitativa kök i Göteborg med omnejd.

Byta kök - till högsta kvalitet

Vårt breda sortiment gör att du som skall byta kök, kan kombinera i det oändliga. Om dina befintliga skåp är bra, kan vi även hjälpa er att förändra det i mindre skala. Nya, måttanpassade luckor, kan göra stor skillnad. Kontakta oss för mer information.

I våra lokaler i Säve finner du inspiration till ditt kök och du kan se prov på flera olika svenska kvalitetskök. Allt för att underlätta ditt val när du bestämt dig för att byta kök. Vår utställning innehåller det innovativa och det personliga Länghemsköket.

Med vår specialkompetens och kvalitet blir det enkelt för dig att byta kök!